“Puthje e përqafime në ceremonitë mortore” dhimbja e gjyshes: 3 muaj pa takuar nipërit

24 Nëntor 2020, 09:52

“Masat kufizuese të jenë më të ashpra”. Ky ishte mendimi i një zonje që telefonoi sot në emisionin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Ajo zbuloi se në ceremonitë mortore njerëzit puthen e përqafohen ndërsa tha se për shkak të pandemisë ka tre muaj që nuk ka takuar nipërit dhe patjetër që e ka marrë malli.

Programe të tjera

Shiko të gjitha