Qëllojnë me shishe teksa kalon eskorta e Ramës për në Korçë/ Policia tenton të shoqërojë një djalë, revoltohet turma: Turp, turp

15 Qershor, 19:43

Teksa ka mbaruar takimin elektoral ne Devoll, në fshatin Zemblak, rrugës për në Korçë, militantë të Partisë Demokratike kanë tentuar t'i bllokojnë sërish rrugën kryeministrit Edi Rama por nuk janë lejuar nga forcat e policisë në terren, të cilët kanë garantuar kalimin e eskortës së kryeministrit. Megjithatë, ndaj makinave janë hedhur shishe uji. Pas kalimit të eskortës, policia ka tentuar të bëjë disa shoqërime, të personave më të implikuar në këtë bllokim, por turma është revoltuar duke mos lejuar policinë të shoqërojë një 24-vjeçar. Në kor ata kanë thërritur "Turp, turp, turp", ndërsa ky moment është shoqëruar me konfrontime me policinë dhe simpatizantët në tubim. 

Kategori të tjera