Qyetari flet për shqiptarët në emision, por këto fjalë mund t’ju pëlqejnë vetëm serbëve…

23 Maj, 09:38

Një qyetar tha në emisionin “Shtypi i ditës dhe Ju” në report Tv se në fakt shqiptarët kanë disa cilësi negative. Degjoni këtë qyetar në komunikimin me gazetarin Besard Jacaj.

Kategori të tjera