Qytetari i ankohet Ramës: S'më lë policia të ujis lulet

27 Mars, 21:56

 

Rama: Ka dhe denoncime të tilla si "kam një bar kafe dhe policie nuk më lejon të hyjë brenda për të ujitur lulet" Sigurisht që lulet duhen ujitur dhe ato të shkretat, por dhe nga ana juaj tregoni pak mirëkuptim në këtë situatë ku ndodhemi, se nuk është situatë e lehtë.

  •  

Kategori të tjera