Qytetari i irrituar me politikanët dhe fëmijët e tyre: Berisha të shikojë djalin e tij. Pasuria e Bashës marramendëse!

28 Korrik, 10:06

Duke akuzuar për korrupsion politikanët që udhëheqin në 30 vite një prej qytetarëve telefonues në emisionin e mëngjesit bëri apel që ata të shikojnë fëmijët e tyre që pasurohen dhe thellojnë skandale përditë, pasurohen dhe shtojnë pasurinë e tyre në sajë të pushtetit që kanë patur dhe kërkojnë ende të drejtojnë vendin.

Programe të tjera

Shiko të gjitha