Qytetari i irrituar: M'u thafshin të dyja duart që kam votuar këtë qeveri

6 Prill, 11:21

Qytetari denoncon se nuk ka marrë asnjë ndihmë dhe se sipas tij kanë “humbur”  Kryetarët e Bashkive dhe qeveria në këtë situatë.Duke telefonuar në “Shtypi i Ditës dhe Ju” me gazetar Andi Kapxhiun ai thotë se  me ndihmat po bëhet vetëm show .Unë jam 8 persona në familje ku më del 1 kg makarona dhe vaj. M’u thafshin të dyja duart që kam votuar këtë qeveri. Shprehet në fund qytetari i irrituar.

Kategori të tjera