Qytetari i kërkon mos paguajë dritat, Rama i kthehet: More zotëri po lekët do i sjellë COVID-i apo Sudja?

8 Prill, 21:53

Një qytetar i kërkoi kryeministrit që të urdhërojë që të mos paguhen dritat, por përgjigja e tij ishte "More zotëri nëse nuk paguani asgjë, me cfarë të ardhurash doni t'u paguajë shteti, me cfarë, nga vijën ato dyfishimet e ndihmës ekonomike. Do i sjellë COVID-i me vete? Disa u duket COVID-i si Sudja, duan të rrinë në shtëpi dhe të marrin njëlloj. Mos flisni absurditete, dritat nuk negociohen në asnjë rast".

  •  

Kategori të tjera