Qytetari kundërshton: Emigrantët votojnë me tifozllëk, ne jemi pa punë e pa bukë

5 Dhjetor 2020, 10:09

Në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv u fol për votën e emigrantëve dhe a mund të jetë ajo përcaktuese. Një qytetar tha se emigrantët nuk duhet të votojnë pasi sipas tij ata nuk e njohin realitetin tonë dhe votojnë me tifozllëk ndërsa populli është pa punë e pa bukë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha