Qytetari nga Roskoveci denonon : Janë marrë me mijëra patenta në këmbim të votës

16 Janar, 09:54

Në programin e mëngjesit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një qytetar nga Roskoveci tha se shkaktarë të aksidenteve rrugore janë edhe dhënia e patentave pa kriter. Ai denoncoi se në Roskovec gjatë zgjedhjeve lokale apo qëndrore janë dhënë me mijëra patenta në këmbim të votës.

Programe të tjera