Qytetari: S'kam punuar kurrë që pas hyrjes së demokracisë! Rama: Do të japim pension social

31 Mars, 21:17

Kryeministri: Edi Rama, si jeni?
Qytetari: Mirë flori, si jeni ju
Edi Rama: Këlcyra si duket?
Qytetari: Këlcyra mirë është por unë jam i papunë që kur ka filluar demokracia, as punë dhe as gjë. Vjen PD-ja, ikën PS-ja, tani po bëj letrat për pension. Gruan e kam me shëndet mendor, një ilaç e ka të domosdoshëm që i mban trurin në vend dhe të tensionit. Unë jam i papunë, ajo e zyrës së punës asnjë rrugë zgjidhje.
Edi Rama: Ti nuk ke punuar asnjëherë në jetë?
Qytetari: Asnjëherë
Edi Rama: Do të shikojmë nëse është brenda rregullave për të marrë pensionin social
Qytetari: Faleminderit, diell ta bëftë Zoti

Kategori të tjera