Qytetarit ‘i dhimbsen” Berisha e Meta: Gjynah se s’kanë ku i çojnë lekët...

5 Prill, 13:39

Në emisionin e mengjësit në Report Tv nuk kanë munguar edhe ironintë dhe akuzat për poltiikanët nga qytetarët në vështirësi ekonomike. Një telefonues tha denoncoi se politikanët nuk kanë ku I çojnë lekët ndërsa njerëzit e varfër skanë ushqime për të ngrënë.

 

Kategori të tjera