Qytetarja ankohet për bletët: Vetëm te ti kam shpresë! Ja si i përgjigjet Rama

27 Mars, 21:44

Kryeministri: Edi Rama jam.
Qytetarja: Mirë si je ti?
Edi Rama: Mirë je nga zoni, po cfarë problemi ke?
Qytetarja: Kam nga 50 koshere bletë në Rinas dhe kam disa kohë që duan ushqim dhe nuk shkoj dot.
Edi Rama: Do ta zgjidhim
Qytetarja: Të ruajt Zoti, vetëm te ty kam shpresë

Kategori të tjera