Rama publikon video-selfien e veçantë me policin shqiptar: Të fala të gjithëve nga Zvicra

8 Nëntor 2019, 13:55

Kryeministri shqiptar Edi Rama ndodhet në Gjenevë të Zvicrës, ku po mbahet Forumi botëror Ekonomik me liderët e botës, dhe ata të ballkanit. Në Zvicër Rama ka takuar një shqiptar të Kosovës të emëruar polic dhe ka shfrytëzuar rastin të bëjë një videoselfie.

Buzagaz dhe me krenari, kreu i qeverisë na prezanton të riun, i cili kujdeset për qytetarët në Zvicër. “Ja shqiptarët që ruajnë Zvicrën, siç ruajnë edhe Kombet e Bashkuara, siç ruajnë edhe shumë vende. Nga Gjilani apo jo. Të fala të gjithëve në Gjilan, në Kosovë, në Shqipëri nga policia shqiptare e Zvicrës”, thotë Rama në video duke qeshur.

Kategori të tjera