Rama: Të përgatitur për një valë të dytë, spitali COVID 4 drejt përfundimit

27 Maj, 22:04

Në komunikimin e fundit në lidhje me situatën e COVID-it, kryeministri Edi Rama u shpreh se në rast se do të kemi një valë të dytë, jemi të përgatitur që ta përballojmë. Ai tha se COVID 4, spitali pranë autostradës Tiranë-Durrës është rindërtuar me standarde të një spitali pritës për të mbështetur reanimacionin dhe po pajiset edhe me të gjithë logjistikën e nevojshme.

Kategori të tjera