Rama u kërkon deputetëve të vendosin maskën në Kuvend: Halit, Rudina...

16 Korrik, 12:42

Edi Rama u kërkoi deputetëve në Kuvend që të vendosin maskën. "I dashur Halit vërë maskën, zonja Hajdari të lutem vendos maskën. Maska është tanimë e detyueshme në ambiente të brendshme. Kur unë shfaqen në rrugë pse jam pa maskë, në mjedise të hapura mjafton ruajtja e distancës minimale dhe mos kontaktimi me shtrëngim duarsh me të tjerët. Ndërsa në mjediset e mbyllura maska është e detyrueshme. Edhe Kuvendi duhet të japë shembullin, zonja Hajdari nuk po e bën, ndoshta Kuvendi duhet tua vendosë në dispozicion. Unë e kam por kur flitet nuk ka nevojë sepse jemi në distancë".  

Kategori të tjera