Rama zbulon kujt ka nevojë t'i kërkojë falje në këtë fundvit

29 Dhjetor 2020, 13:01

Kryeministri Edi Rama tha se në këtë fundit, nëse ka dikë që duhet t'i kërkojë falje, është familja e tij për shkak se i ka munguar shumë gjatë kësaj kohe.  

"Falje duhet t'i kërkojë familjes time për sa shumë jam i detyruar t'i mungoj dhe patjetër nëse Linda dhe 2 të mëdhenjtë e përballojnë dhe e kuptojnë më mirë, kur vjen puna te më i vogli aty falja është edhe më e madhe", tha Rama.

Kategori të tjera