Receta e ditës - Pite me kungull të njomë dhe djath + kofsha pule me speca dhe patate/ Pjesa e parë

Pite me kungull të njomë dhe djath + kofsha pule me speca dhe patate, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TY / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha