Reforma zgjedhore, Murrizi-Ballës: Duhet të ndryshojmë sistemin bastard të 2008

12 Shtator 2019, 12:06

Deputeti demokrat Myslim Murrizi u shpreh se sistemi aktual zgjedhor duhet të ndryshohet dhe jo të riparohet. "Nga njëra anë thoni se ata që ishin këtu nuk donin të votonin për emigrantët, nga ana tjetër u thoni hajdeni, po për cfarë i doni? Ju jeni hipokrit. Ne themi hajdeni të votojmë atë që doni ju, ju thoni duam ata. Sistemi është kancer. Ne duhet të ndryshojmë sistemin bastard të 2008" tha ai.

Kategori të tjera