Reshjet, Vjosa merr përpara urën e Drashovicës në Vlorë, përmbytet edhe pazari

25 Janar, 16:36

Shirat e dendur dhe dalja e Vjosës nga shtrati ka bërë që të shembet Ura e Drashovicës në Vlorë.

Kjo urë lidh lagjen e Paramillosë duke lënë banorët e Drashovicës pa ujë.

Ndërkohë që në Vlorë është përmbytur edhe pjesa e pazarit.

Kategori të tjera