Rozana Radi: T'i rikthehemi leximit të librit, jo për t'u argëtuar, por për të jetuar!

28 Mars, 12:39

Rozana Radi nga shtëpia e saj ka dhënë një mesazh për të gjithë ata që sot janë mbyllur në shtëpi dhe po përpiqen të gjejnë mënyra për të kaluar kohën në mënyrë sa më të vlefshme. 

Kategori të tjera