Rrëfehet Albano Carrisi: Shqiptarët ndanin bukën e misrit me tim atë! 3 udhëtimet në Shqipëri gjatë diktaturës dhe të pathënat për raportin me Putinin

7 Qershor, 18:39

Me kapelën republike e buzëqeshjen miqësore, Albano Carrisi thotë se është gati për koncertin e tij në Amfiteatrin e Tiranës... Mungesa afro 4-vjeçare në Shqipëri është e gjatë edhe për të, por çka ndodhur gjatë kësaj kohe e rrëfen për “Report tv” . 

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha