Rritet numri i viktimave dhe të infektuarve në 24 orët e fundit në Itali, ulet i të shëruarve! Mbi 1 mijë viktima në SHBA! Mbi 4000 vdekje në Spanjë

26 Mars, 19:48

Në 24 orët e fundit në Itali është rritur numri i viktimave, krahasuar me ditën e djeshme, po ashtu fatkeqësisht pas 4 ditëve ulje, edhe i të infektuarve, ndërsa i të shëruarve në 24 orët e fundit është ulur. Në 24 orët e fundit në Itali janë shënuar 712 të vdekur (dje ishin 683), 4492 më shumë persona të infektuar (dje ishin 3612), ndërsa të shëruar sot janë 999 (dje ishin 1036).

Kategori të tjera