Rruga në Tropojë mbetet peng i shpronësimeve! Bizneset dhe banorët: Kërkojmë kompensim

10 Gusht, 22:08

Rruga 'Ramë Sadria' në qytetin Bajarm Curri ku ndodhen 20 biznese mbetet prej disa kohësh një problem për komunitetin. Një investim i FZHSH-së, i nisur në bashkëpunim me Bashkinë Tropojë ka mbetur pezull  sepse ka anashkaluar një nga kriteret e investimeve në infrastrukturën urbane, që është bashkëpunimi me komunitetin e biznesit. Pronarët e bizneseve të kësaj rruge thonë se nuk janë pyetur për investimin, që sipas tyre bëhet për interesa të caktuara dhe jo për përmirësim të infrastrukturës së qytetit.  

"Kemi objektet e biznesit këtu dhe na është pezulluar puna që 6 muaj dhe nuk na përgjigjet asnjë, nuk kemi asnjë lloj mundësie për punësim nga bashkia"

Kategori të tjera