Rubrika ‘Në librari’ më katër tituj të rinj nga autorë shqiptarë, për të rritur dhe fëmijë

15 Nëntor, 16:56

Londo boton një vëllim poetik, që përshkohet nga absurdi

Mustafaj tri novela për  dhunën autodestruktive të shqiptarëve

“Vramendje mbi artin shqiptar” i Papagjonit në ‘Fjala, loja dhe imazhi’

‘Fani në kërkim të dritës’, që fëmijët të kenë besim në vetvete

Koka

Rubrika “Në librari” vjen me katër tituj të rinj. Bardhyl Londo sjell vëllimin poetik “Prilli i hidhur” që përshkohet nga absurdi. Mustafaj me “Historia si një mushk” ndalet tek dhuna autodestruktive e shqiptarëve.  Nuk mungojnë as shkrimet kritike për artin dhe “Fani në kërkim të dritës” për të vegjlit

 

Tekst

Libri 1

 

Citim

Vëllimi poetik ndahet në disa cikle dhe përshkohet nga absurdi

Titull

Prill i hidhur

Autor

Bardhyl Londo

Çmimi

900 lekë

Botime "Onufri"

 

Libri 2

Citim

Tri novela që ngrenë pyetje mbi ‘sjelljen’ e shoqërisë shqiptare

 

Titulli

Historia si një mushkë

Autor

Besnik Mustafaj

Botime "Toena"

Çmimi

1000 leke

Libri 3

Citim

Vramendje mbi artin shqiptar

Titull

Fjala, loja dhe imazhi

Autor

Josif Papagjoni

Botime "Uet"

Çmimi

1275 lekë

 

Libri 4

Citim

Fani, xixa guximtare që niset në kërkim të dritës

Titulli

Fani në kërkim të dritës

Autore

Rovena Rrozhani

Botime "Mediaprint"

Çmimi 400 lekë

 

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera