Rudina Hajdari uron nga studioja e Report Tv të vëllain, Azemin: Sot mbush 23 vjeç dhe është shumë i gjallë! Tregon ambiciet e tij në politikë

2 Dhjetor 2020, 18:04

"Dua të shfrytëzoj këtë rast ti uroj ditëlindjen Azemit. Ai sot mbush 23 vjeç dhe ai është një fëmijë, unë e quaj fëmi se është vëlli im i vogël por është shumë i gjallë dhe çdo gjë vjen me kohë dhe do të doja ta shijonte këtë pjesën që është i ri. Por që është një nga mbëhstetësit e mi kryesore bashkë me kirin dhe të dy janë shumë mbështetës ndaj kësaj lëvizjeje të re. Kanë qenë pjesë e realizimit dhe kanë shumë besim  te motra e tyre", tha Hajdari.

Kategori të tjera