Sarandë, qytetari 'ushtarak' me shami e syze në kokë, polici: Shpejt në banesë, shpejt!

7 Prill, 10:48

Në qytetin e Sarandës policia ka dalë në terren për të kontrolluar zbatimin e "lirisë me pikatore" dhe lëvizjes së qytetarëve me autorizim. Disa nga qytetarët thonë se kanë dërguar mesazh por nuk u ka ardhur aprovimi për të dalë. Në këto kushte efektivët i kanë kërkuar të futen menjëherë në banesë.

"Menjëherë në banesë. Shpejt në banesë, shpejt në banesë", i drejtohet policia qytetarëve.

Një qytetar është i veshur me veshje ushtarake ndërsa në kokë mban shami e syze. Edhe ai pas apelit të policisë, është detyruar të shkojë në banesë.

Kategori të tjera