Sfidat dhe vështirësitë e mësimit online, Studentët: Hasim vështirësi për t'u loguar, s’njohim pedagogët

2 Dhjetor 2020, 21:13

Studentet e universitetit të Shkodrës po përballen me vështirësitë e mësimit online, e sidomos kur do të duhet të studiosh lëndët e mjekësisë. Nikoleta Pepaj e Debora Ndoci rrëfejnë për ReportTv sfidat që pandemia COVID-19 po i detyron të kalojnë.

Kategori të tjera