SHBA padi ndaj presidentit venezueljan Maduro për trafik droge. 15 milionë dollarë për çdo informacion që do çonte në arrestimin e tij

26 Mars, 17:49

Qeveria e SHBA ka ngritur padi penale kundër Presidentit të Venezuelës Nicolas Maduro dhe shumë zyrtarë të tjerë në vend të cilët ajo i akuzon si të përfshirë në trafik droge.

Kategori të tjera