SHBA-të festojnë 244 vjetorin e Pavarësisë, mes pandemisë dhe protestave për rishkrimin e historisë! Trump: Fashizmi po sulmon vlerat

4 Korrik, 13:28

SHBA festojnë sot 244 vjetorin e Pavarësisë, mes pandemisë dhe vrullit të lëvizjeve antiraciste për të rishkruar historinë, përmes heqjes së simboleve pro skllavërisë

Ndryshe nga çdo herë tjetër, këtë përvjetor autoritetet i kanë bërë thirrje njerëzve të mos dalin në festime dhe tubime të tjera nga frika e përhapjes edhe më shumë të pandemisë prej Covid 19, e cila deri tani ka shkaktuar vdekjen e 130 njerëzve për një total të prekurish prej 2.8 milionë.

Kategori të tjera