SHIFRAT/ Rinia shqiptare e dekujaruar për të gjetur një punë! Prindërit: Janë dembelë, rrinë në kafe! Ekspertët: Duhet edukim karriere që në klasë të 7

26 Maj, 17:10

Sipas të dhënave të  INSTAT 17,6 % e popullsisë meshkuj në Shqipëri janë të papunë të dekurajuar ndërsa nga gratë dhe vajzat, 9,3 %  e tyre.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha