Shirat gjatë natës, lumi Ishëm del nga shtrati në dy fshatra të Fushë-Krujës

8 Nëntor 2019, 11:32

Si pasojë e shirave të rënë gjatë 24 orëve të shkuara lumi Ishëm ka dalë gjatë natës nga shtrati në fshatrat Murqinë dhe Mallkuc të Fushë-Krujës.

Ka prezence uji në toka bujqësore dhe të mbjella. Ndërkohë rruga e lagjes fundore të fshatit Murqinë është e bllokuar nga uji. Deri më tani nuk raportohet për dëme në banesa apo njerëz.

Kategori të tjera