Shkencëtarët modifikojnë gjenetikisht bimën e duhanit për të luftuar koronavirusin

27 Maj, 15:12

Në të gjithë botën, shkencëtarët janë futur në garën e vaksinës kundër Covid. Një nga sfidat do të jetë prodhimi i sasive të mëdha dhe shpejt. Nëpërmjet metodave të sofistikuara të kultivimit, dhe me përdorimin e bimëve të tilla si duhani, si biofaktorë, prodhimi i vaksinave dhe antitrupave të përshtatshëm mund të përshpejtohet.

Kategori të tjera