Shkodër, fëmijët priten me dajre, hapen vetëm kopshtet e çerdhet private

1 Qershor, 13:52

SHKODËR-Kopshtet dhe çerdhet kanë hapur dyert më 1 Qershor, por në Shkodër një gjë e tille ka ndodhur vetëm në kopshtet private. Një nga kopshti privat ka zgjedhur një mënyrë ndryshe për të pritur fëmijët këtë të hënë, me aheng Shkodra e fëmijët me dajre.

Kategori të tjera