Shkodra si Palermo

6 Shtator 2018, 16:49

Emisioni Repolitix në Report TV i gazetarit Denis Minga / Debat për ngjarjet në Shkodër, gazetari Artan Hoxha dhe ish-drejtuesi i policisë Mithat Havari analizojnë vrasjet dhe arsyet e këtyre zhvillimeve

Programe të tjera

Shiko të gjitha