Shoferi nga Korça e pranon live: Ndonjë gotë edhe e pijmë, rrugët janë problemi i madh

20 Janar, 09:54

Në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues nga Korça drejtues mjeti prej vitesh foli për shkaqet e aksidenteve rrugore dhe e pranoi se edhe ai vet ndonjë gotë alkol edhe e ka konsumuar para se të drejtonte mjetin por zotëria analizon se problemi më i madh janë rrugët.

Programe të tjera