Shpejtësi e lartë, parakalime të gabuara e shkelje të rregullave rrugore, në 4 orë, 412 gjoba për shoferët

9 Gusht, 20:17

Vetëm në 4 orë policia ka vendosur 412 gjoba për mosrespektim të qarkullimit rrugor gjatë monitorimit të akseve kryesore të vendit.

Të gjitha akset rrugore nacionale në vend janë duke monitoruar shpejtësinë 6 radarë, nga ku janë vendosur dhe 412 masa administrative që lidhen me parakalime të gabuara, mosmbajtje të rripit të sigurimit, përdorimin e celularit gjatë drejtimit të mjetit etj.

Kategori të tjera