Shpenzimet për hetimet/ ReportTv zbardh udhëzimin e Çelës për vartësit: Sekuestroni pasuritë e të hetuarve dhe pandehurve

23 Maj, 13:45

ReportTv zbardh ekskluzivisht udhëzimin e kryeprokurorit Çela për vartësit e tij. Ai kërkon që për menaxhuar financat e hetuesit prokurorët duhet të vjelin shpenzimet e kryera për hetime nga personat që gjenden fajtorë. Sipas Çelës për ata që si paguajnë, duhet që prokurorët t'u sekuestrojnë pasuritë. Më tej Olsian Çela thotë se në gjyq cdo hetim të përfunduar ta çojnë shoqëruar me faturë e cila duhet paguar nga i hetuari apo i pandehuri.

Kategori të tjera