“Shpërthen” qytetari: Jemi të pandërgjegjshëm, servila, mashtures, urrejmë njëri-tjetrin

28 Nëntor 2020, 10:22

A jemi të ndërgjegjshëm për rrezikun që na shfaqet nga Covid-19. Kjo temë u diskutua sot në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv mëngjesin e sotëm. Një zotëri e lëshoi gojën ndaj qytetarëve shqiptarë duke thënë se: “ Jemi të pandërgjegjshëm, servila, mashtrues dhe e urrejmë njëri-tjetrin”. Ndiqeni qëndrimin e telefonuesit.

Programe të tjera

Shiko të gjitha