Shqipëria “moderne”, prindërit u varin fëmijëve çelësat në qafë dhe...

27 Shtator, 11:59 | Përditesimi i fundit: 2020-09-27 12:58:51

Në emisionin “Shtypi i ditës dhe ju” me moderator Besard Jacaj u diskutua për bullizmin në shkolla dhe rolin e familjes shqiptare në parandalimin e këtij fenomeni. Një qytetar u tërhoqi vëmendjen prindërve të rinj.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha