Shqipëria ‘ngrin’ nga i ftohti, në Vlorë plazh familjarisht

17 Janar, 17:56

Në një kohë që temperaturat kanë rënë ndjeshëm dhe të gjithë qytetarët kanë shkuar drejt ambienteve të ngrohta, kjo familje vlonjate zgjedh një mënyrë ndryshe për të kaluar fundjavën.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha