“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 25 shtator, qytetarët: Të shkrihen fare partitë e vogla

25 Shtator, 11:45

Diskutime dhe propozime të telefonuesve: Mjekëve të mos u rritet paga dhe partitë e vogla të shkrihen

Programe të tjera

Shiko të gjitha