Si të lajmë duart? Orgesa Zaimi dhe të vegjlit e saj na tregojnë mënyrën!

28 Mars, 12:24

Orgesa Zaimi dhe Bora e Kroni janë sensibilizuar se mënyra më e mirë për të luftuar virusin korona është të rrimë në shtëpi dhe të lajmë shpesh duart. 

Kategori të tjera