Si u zhvillua aksioni antidrogë në Turqi, Xhemal Pasmaciu dhe një turk ishin pritësit e heroinës

7 Gusht, 19:22

TIRANË- Episodi që e vendos në vështirësi Ylli Ndroqin ka lidhje me identitetin e tij të mëhershëm, konkretisht Xhemal Pasmaciu për të cilin interpol Ankaraja i përgjigjet Shqipërisë se ai hyri në Turqi verën e 1998 për të pritur një ngarkesë heroine për të cilën angazhoi shtetas shqiptarë dhe turq. Gazeta Si po zbardh dosjen të cilët SPAK ju referua pas përgjigjeve të Interpol Ankarasë, Turqi.

“Ylli Bahri Ndroqi, i datëlindjes 11.03. 1965 , lindur dhe banues ne Tiranë alias Xhemail( Xhemal ) Pasmaciu , Hekuran Hoxha lindur dhe banues në Xhafzotaj, Fatmir Sofia lindur në Berat dhe banues në Tiranë dhe Ismail Cira lindur në Durrës dhe banues në Shijak, janë hetuar nga autoritetet e drejtësisë turke në kuadër të procedimit penale numër 1998| 335”, thuhet mes të tjerash në dosjen që zotëron Gazeta Si.

Kategori të tjera