Situata e COVID-19/ Ministri i Jashtëm: Nga 3 qershori Italia do të rihapet 360 gradë për turistët

19 Maj, 15:12

Ministri i Jashtë italian Luigi di Maio tha se: Nga 3 qershor Italia do të rihapet 360 gradë. Përveçse do të jemi në gjendje të lëvizim ndërmjet rajoneve, jemi të gatshëm të mirëpresim qytetarët europianë që duan të kalojnë pushimet e tyre në Itali. Di Maio tha se ndërkohë është digasteri i tij është duke punuar me qeveritë e vendeve europiane për koordinimin e veprimeve dhe promovimin e turizmit mes vendeve.

Kategori të tjera