S’ka vend në botë si Shqipëria, po fatkeqësi e madhe kjo politikë!” Qytetarja e ashpër me politikanët.

12 Gusht, 10:50

Duke u ndalur tek situata në vend dhe pasurimi i politikanëve një qytetare nga Shkodra u shpreh se Shqipëria është një vend i bekuar dhe nuk ka në botë si vebndi ynë, por fatkeqësi sot e 30 vite mbeten politikanët që sic tha ajo, e kanë shkatërruar. Janë pasuruar duke i vjedhur djersën popullit, kanë vjedh aq shumë sa as vetë ata nuk e dinë sa pasuri kanë tha ndër të tjera qytetarja.

Programe të tjera

Shiko të gjitha