'S’kam armë, por mund të vras! Vdes për grumbullimet e njerëzve ku më çon ti'! Koronavirusi 'flet' me njerëzit që ato ta dëgjojnë

1 Prill, 19:20

Koronavirusi është cilësuar si armiku i padukshëm, panjohur por që vepron me një egërsi të lartë dhe në mënyrë tepër të shpejtë duke shënuar viktima dhe të infektuar në të gjithë botën. Mënyrat e sensibilizimit ndaj COVID-19 kanë qenë të shumta, por shumë njerëz ende nuk janë ndërgjegjësuar për rrezikun e tij.

Kategori të tjera