Solidaritet dhe vëllazëri në kohë të vështira! Flogert Shatraj luan me violinë Himnin e Italisë

1 Prill, 16:33

Violinisti i Ansamblit Popullor Flogert Shatraj ka sjellë vazhdimisht video ku luan me violinë melodi të këngëve të ndryshme. 

Kategori të tjera