Sopranoja Blerta Zhegu interpretim emocionues nga Franca

28 Mars, 17:11

Numri i të prekurve nga koronavirus në Shqipëri po rritet. Edhe numri i jetëve të humbura me Covid-19 gjithashtu. 

Në këto momente kur jemi të 'pafuqishëm' për të ndryshuar shifrat e vetmja gjë që mbetet është të qëndrojmë në shtëpi dhe të mbajmë shpresat për ditë më të mira.

Kategori të tjera