Spanjë, në stallën e kuajve fabrikë e prodhimit të cigareve, kontrabandë në Europë dhe Ballkan, fitimi: 1.5 milionë euro në javë

22 Shkurt, 12:29

Një fabrikë klandestine e prodhimit të cigare të falsifikuara u zbulua në afërsi të Malagës, në Spanjën jugore

Laboratori, ishte i fshehur nën një stallë dhe policia ka arrestuar 20 persona si dhe gjashtë me kombësi ukrainase, të mbajtur si rob brenda, të cilët u lanë të lirë.

Kategori të tjera