'Superliga mund të nisë me 10 qershor', FSHF hedh poshtë deklaratën e zv/trajnerit të Vllaznisë: Kjo hipotezë nuk ekziston

25 Maj, 15:43

Sipas zëvendës trajnerit të Vllaznisë rikthimi i futbollit në vendin tonë mund të ndodhë më 10 qershor dhe jo me 3 siç ishte caktuar më parë. Por për ‘report tv’ FSHF ka hedhur poshtë këtë hipotezë.

Kategori të tjera